تشخیص نبات اصل

شنبه . 1400/11/23 15:41

 

روش ساده برای تشخیص نبات زعفرانی اصل از تقلبی، قرار دادن آن حدود 3 دقیقه در آب با دمای معمولی است، در رنگ آب و نبات تغییر محسوس ایجاد نمیشود؛ ولی در صورتی که رنگ آب یا نبات تغییری محسوس داشته باشد دراین حالت به احتمال زیاد از رنگ های غیر مجاز (غیر زعفران) استفاده شده است.

 

نبات شاخه در واقع بلورهای نبات هستند که به دور یک نخ ابریشمی تشکیل میشوند. مواد اولیه نبات زعفرانی عبارتند از شکر ، آب و زعفران است که دارای مزه ای شیرین و محسوس زعفران میباشد؛ مشخصه یک نبات اعلاء شفافیت بلورهای آن میباشد.

 

اگر قصد خرید نبات نی دار دارید باید به جنس نی آن توجه داشته باشید که از جنس چوبی باشد ، چرا که اغلب نی های پلاستیکی و غیر چوبی بهداشتی نیستند و در مواجهه با مایعات داغ ترکیباتی آزاد میکنند که برای بدن مضر هستند و موجب به خطر انداختن سلامت شما مصرف کننده عزیز میشوند.

 

شرکت کاترین با استفاده از زعفران اعلاء و نی های چوبی با کیفیت طبق استاندارهای جهانی بهترین نبات را در اختیار مصرف کننده قرار میدهد.


صدای مشتری: 5- 01144204272
سوالات و انتقادات
تمامی حقوق برای شرکت تکامل غذا محفوظ است.