انتخاب قند کاترین به عنوان واحد نمونه در حوزه استاندارد

یک شنبه . 1397/07/29 7:43

 

همایش بزرگداشت روز جهانی استاندارد با حضور دکتر مسلم بیات معاونت ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد، مهندس مسعود جوادی مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی مازندران، احمد حسین زادگان معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران، گلچوبی مدیر کل اقتصادی استانداری مازندران، رضایی فرماندار ساری، مهاجر رئیس اتاق بازرگانی مازندران، مدیران دستگاههای اجرایی، صاحبان صنایع و تجارت و شرکت های تولیدی و خدماتی در سایت نمایشگاهی نیاوران ساری برگزار شد.

 

در این همایش شرکت قند کاترین (تکامل غذا) بعنوان شرکت برتر در راستای اهتمام به امر استاندارد سازی انتخاب شد.

 

مهندس علی امینی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت قند کاترین گفت: شرکت کاترین در سال 1385 فعالیت خود را در قالب شرکت سهامی خاص با اخذ مجوز تاسیس از وزارت صنایع و معادن در زمینی به مساحت 2100 متر مربع واقع در شهرک صنعتی امام زاده عبداله آمل با ظرفیت تولید 10 تن قند کله و شکسته پختی با نام تجاری کاترین آغاز نمود و در سال 1389 با اجرای فاز دوم کارخانه، ظرفیت تولید از 10 تن در روز به 50 تن در روز افزایش یافت که با اجرای فاز سوم شرکت نیز در زمینی بمساحت یک هکتار و با زیربنای سالن 12 هزار مترمربع، ظرفیت کارخانه به 120 تن در روز رسید.

 

وی افزود: شرکت کاترین در طول دوران رشد پر شتاب و سريع خود از منزلگاه يك كارخانه كوچك به جايگاه رفيعی در صنعت قند، شکر و نبات دست یافته است. ايجاد رضايت در مصرف كنندگان، پاسخگويی به تحولات بازار و تعامل دائم با مشتريان، مبنای کار ماست.

 

مدیرعامل شرکت قند کاترین ادامه داد: این شرکت همواره انجام تحقيقات، استفاده از خلاقيت، ارائه محصولات و خدمات شایسته در راستای ايجاد شيوه زندگی سالم برای همه مشتريان در عرصه داخلی و خارجی، ايجاد رضايت در مصرف كنندگان، پاسخگويی به تحولات بازار و تعامل دائم با مشتريان را مبنای کار خود قرار داده و همچنین انجام تحقيقات علمی، استفاده از فرآيندهای كنترلی دقيق با استفاده از بروزترین و جدیدترین تکنولوژی ها جهت حصول کیفیت را به همراه رشد و توسعه پایدار در مسیر توسعه کشور بعنوان هدف در نظر گرفته است و شرکت کاترین با گسترش روزافزون سطح تخصصی در کادر علمی و فنی و تلاش در جهت بالا بردن مستمر کیفیت محصولات خود و جلب رضایت بیشتر مصرف کنندگان، گام های موثرتری برداشته است و از جمله آن به جهت خاص بودن تکنولوژی و روند تولید قند، این شرکت دارای گواهی نامه ثبت اختراع در سازمان مالکیت صنعتی کشور با عنوان تولید قند به روش تصفیه کاملا فیزیکی می باشد.

 

مهندس امینی اشاره کرد: این شرکت جهت ارتقاء سطح بهداشت در تولید نبات و صنعتی شدن آن و همچنین تضمین ایمنی این محصول موفق به تولید نبات سفید و زعفرانی به صورت صنعتی با استفاده از تکنولوژی و ماشین آلات مدرن، به روز و کار آمد شده است و همچنین با بررسی و تحقیق در خصوص درک نیازمندی های منطقی حال و آینده مشتریان از طریق بازاریابی و تحقیقات لازم و با بررسی های به عمل آمده، واحد R&D را بر آن داشت تا جهت بهبود، کنترل و سهولت مصرف شکر برای اولین بار اقدام به بسته بندی آن در اوزان 20 گرمی به صورت ساشه نماید.

 

وی تاکید کرد: از جمله افتخارات شرکت کاترین دریافت چندین گواهی، لوح و تقدیر نامه می باشد که شامل دریافت گواهی نامه ثبت اختراع برای خطوط قند پختی به روش تصفیه فیزیکی از اداره ثبت مالکیت صنعتی، دریافت گواهی نامه ایزو 9001 و ایزو 22000 از شرکت  TUV آلمان، دریافت گواهی نامه حلال ، دریافت گواهی R&D، تندیس  واحد نمونه اداره استاندارد در سه سال متوالی، تندیس واحد نمونه وزارت صنایع در دو سال متوالی، تندیس رعایت حقوق مصرف کننده در دو سال متوالی، تندیس واحد  برند برتر ( نمانام )، تندیس کارآفرین برتر و تندیس واحد نمونه روز جهانی غذا در سال های 93، 94، 96 و 97 می باشد.

 

لازم بذکراست که شرکت تکامل غذا در ششمین همایش بزرگداشت روز جهانی غذا در ساری نیز توانست به عنوان واحد نمونه کیفیت سال 97 برگزیده شود.

 

وی افزود: بر اساس تولید کیفیت محور و ارتقاء سطح کیفیت از استاندارد ملی به استاندارد جهانی، این شرکت توانست محصولات خود را به کشورهای صنعتی مانند کانادا، آمریکا، استرالیا و غیره صادر نماید.