آزمایشگاه

 

آزمایشگاه مواد غذایی تکامل غذا  از سال 1386 شروع به فعالیت نمود و اینک با داشتن وسایل پیشرفته آزمایشگاهی یکی از مجهزترین آزمایشگاههای قند را در اختیار دارد. از مهم ترین وظایف واحد کنترل کیفیت و آزمایشگاه، تضمین سلامت محصول تولیدی است. این مهم با بررسی، بازرسی و نظارت بر کلیه مواد اولیه مصرفی در واحدها، نمونه برداری و انجام آزمایشات تعریف شده بر محصولات در حین تولید، رعایت اصول قرنطینه کالای تولید شده و ... به انجام می رسد .مراحل بررسی و کنترل محصول با در نظر گرفتن شعار سازمانی (تضمین کیفیت، سرمایه ماست) به صورت ذیل اجرا می گردد:

 

1- کنترل کیفیت مواد اولیه: مواد اولیه ورودی به کارخانه را که تامین کنندگان دارای مجوز معتبر از سازمان های نظارتی بر اساس دستورالعملهای سازمانی و کیفی؛ نمونه برداری نموده و این مواد پس از عبور از مراحل کنترل کیفی و اخذ تائیدیه از آزمایشگاه به تولید منتقل می شوند.

2- کنترل کیفیت مواد حین تولید: کارشناسان کنترل کیفی از تمامی مواد و محصولات تولید شده در حین فرایند تولید نمونه برداری کرده و تحت آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی  قرار می دهند تا از حفظ کیفیت محصول در حین تولید اطمینان حاصل نمایند.

3- کنترل کیفیت محصول نهایی: از محصول نهایی نمونه برداری صورت می گیرد و در آزمایشگاه تحت آزمونهای میکروبی و شیمیایی قرار می گیرد.

4- کنترل کیفیت محصول قبل از ترخیص کالا: در صورت طی کردن موفقیت آمیز محصول در دوران قرنطینه و اخذ تائیدیه از آزمایشگاه میکروبیولوژی و فیزیکو شیمیایی، مجوز توزیع و فروش محصول در بازار صادر می شود.

 

به علت دارا بودن تجهیزات مناسب و دانش روز و پس از ممیزی های صورت گرفته توسط کارشناسان موفق به کسب گواهی تحقیق و توسعه گردید و واحد R&D را در مجموعه شرکت احداث نمود که در حال حاضر در چارت سازمانی زیر مجموعه واحد کنترل کیفیت می باشد که اين بخش با هدف بررسي مواد اوليه، کاهش ضايعات، جايگزيني مواد، توليد محصولات جديد، بررسي روش هاي توليد و آزمون در دنيا و انطباق آن با اهداف سازماني شرکت، تحقيقات در زمينه تشخيص عيوب و رفع آنها، توسعه روش هاي آزمون، افزايش بهره وري، تحقيق در جهت ايجاد يا تغيير سيستم ها و مکانيزاسيون آنها، ارتباط با مراکز تحقيقات صنعتي و تحقيق داخل و خارج کشور ايجاد گرديده است.