جهت دریافت اطلاعات از عوامل فروش از این قسمت میتوانید کمک بگیرید
معرفی عوامل توزیع در سطح کشور
محصولات تولیدی قند در شکل و وزنهای مختلف
محصولات شکر در وزنهای مختلف
محصولات ارائه شده در حوزه نبات
ارائه خبرهای حوزه قند و شکر و کشاورزی
ارائه مقالات مرتبط با فراورده های قند و شکر
ارائه مقالات مرتبط با باشگاه فوتسال کاترین
راه های تماس و آدرس شرکت
روش ساده برای تشخیص نبات زعفرانی اصل از تقلبی، قرار دادن آن حدود 3 دقیقه در آب با دمای معمولی است...
تفاوت تولید قندکله به روش سنتی و صنعتی در مرحله پخت یا آماده شدن چاشنی آن است. در روش سنتی، رنگ چاشنی بر اثر حرارت زیاد و مستقیم برای جوشیدن محلول آب و شکر، کمی مایل ...
نبات به واسطه دارا بودن مقدارزيادي ساکارز خيلي سريع جذب بدن شده و به خاطر تقويت عضلات باعث افزايش سوخت ساز چربي ها و مواد پروتيني در بدن مي شود. نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته است. نبات در مقایسه ...
آیا می دانید که معروفترین و پر مصرف ترین شیرین کننده مصنوعی آسپارتام در ابتدا توسط پنتاگون به عنوان ماده ای برای جنگ های شیمیایی شناخته می شد ...
من اینجا نیستم که شما را همچون دنیای بیرون از قند بترسانم. قند هم همانند هر خوردنی دیگری، مصرف بیش از اندازه اش ضرر دارد. چیزی که ما هیچوقت به دنبالش نبوده ایم این است که ...