شنبه . 1400/11/23 15:41

تشخیص نبات اصل

روش ساده برای تشخیص نبات زعفرانی اصل از تقلبی، قرار دادن آن حدود 3 دقیقه در آب با دمای معمولی است...


دو شنبه . 1396/02/18 13:15

انواع قند و روش های تولید آن

تفاوت تولید قندکله به روش سنتی و صنعتی در مرحله پخت یا آماده شدن چاشنی آن است. در روش سنتی، رنگ چاشنی بر اثر حرارت زیاد و مستقیم برای جوشیدن محلول آب و شکر، کمی مایل ...


چهار شنبه . 1396/12/02 0:5

خواص بی نظیر نبات

نبات به واسطه دارا بودن مقدارزيادي ساکارز خيلي سريع جذب بدن شده و به خاطر تقويت عضلات باعث افزايش سوخت ساز چربي ها و مواد پروتيني در بدن مي شود. نبات در مقایسه با انواع آبنبات ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته است. نبات در مقایسه ...


دو شنبه . 1396/02/18 13:10

آیا می دانید

آیا می دانید که معروفترین و پر مصرف ترین شیرین کننده مصنوعی آسپارتام در ابتدا توسط پنتاگون به عنوان ماده ای برای جنگ های شیمیایی شناخته می شد ...


دو شنبه . 1396/02/18 13:13

آیا قند واقعاً بد است؟

من اینجا نیستم که شما را همچون دنیای بیرون از قند بترسانم. قند هم همانند هر خوردنی دیگری، مصرف بیش از اندازه اش ضرر دارد. چیزی که ما هیچ‌وقت به دنبالش نبوده ایم این است که ...


 1  
صدای مشتری: 5- 01144204272
سوالات و انتقادات
تمامی حقوق برای شرکت تکامل غذا محفوظ است.